Club Extremix is a straight fetish party, hetero - homosexual - bisexual etc.

The music will be the best selected club / trance music from 1996 till Now, you will hear all the good club / trancemusic that after many years is still the best. This in combination with the newest house music guarantees a night in an excellent atmosphere.

Be sure you have the correct dresscode, on the 3rd of Jan. about 50 visitors did not match the dresscode and were refused entrance.

Sorry we don't accept entrance with normal T-shirts

This evening one of Europe's biggest fetish steel company's, EROSTEEL ( Ero-fashion) will turn the IT club into one big fetish, play, chat & dance place.

Many cages, bondage gear, and fully equiped play area, love labyrinth and more.


Recieved by mail

Hallo,

Langs deze weg willen wij jullie laten weten wat een geweldig heerlijke avond we hebben gehad op 3 januari in de IT. We hadden van vrienden gehoord hoe leuk het was in december.
Wij dus kaarten gekocht en er ook naar toe. En inderdaad, ze hadden niets teveel gezegd.
Een fantastische sfeer, erg leuke en lieve mensen, lekkere muziek en zeer gedurfde shows!!

Helemaal leuk dus......

7 februari zijn we absoluut weer van de partij..... we hebben allebei zoiets van: de eerste zaterdag van de maand in de IT wordt onze vaste stapavond!!

Bedankt voor alles en tot de 7e!!

Liefs,
Dik en Karin.


 

Token from

http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/report/ACTION/single/REPORTID/3263.html

 

Club Extremix IT Amsterdam 03-01-2003

Een aantal weken geleden had ik wat foto's toegestuurd naar Mrs Brigitte. Ze had een act gedaan tijdens Pervert te Hemkade Zaandam. Naar aanleiding van deze foto's kreeg ik een uitnodiging om naar de IT te komen de derde januari tijdens een heftig fettish feessie.

Wat me te wachten stond geen idee. ,,Ik laat het wel op me af komen dacht ik". ZO gezegd zo gedaan.

Oh jah kheb een ding geleerd.

Er ziijn kinky feesten dat zijn feesten waar mensen gekleed gaan in kinkykleding omdat ze het leuk vinden en omdat het bij een dresscode hoort.
Hier vind meestal geen sex plaats

Fettishfeesten zijn feesten waar mensen zichzelf kunnen zijn door bijv in hun blootje rond te lopen of topless of jah je kan ze gek niet bedenken. Waar bijv. Sm spellen gedaan kunnen worden. Sexuele handelingen zijn hier geen uitzondering.

Zaterdag na een anderhalf uur enorm gelachen te hebben om Theo Maassen stapte ik in mijn auto op weg naar de IT. Binnen een uur was ik er. In Amsterdam aangekomen begon het te sneeuwen. Het was gelukkig NOG niet glad dus de wegen waren nog begaanbaar. Ik had een plekkie gevonden op loopafstand van de IT en gratis dus dat zat enorm mee.

Ik heb me aangemeld bij de ingang. Gelukkig ik stond op de lijst dus dat hadden Reinier en Brigitte goed geregeld.

Mijn cameraspullen gelijk maar goed achter slot en grendel laten zetten, want mij was uitdrukkelijk verzocht om geen foto's te maken van andere mensen. Dit i.v.m. Privacy.

In de hal waren verschillende mensen zich aan het omkleden. Tijdens zo'n feest kom je echt de meest mooie creaties tegen. Dat is echt geweldig om te zien. Bij binnenkomst in de dansarea schrok ik wel een beetje. Na pervert was ik wel wat gewend maar wat ik hier zag jah was toch weer ff wat anders. Er waren mannen die vanaf het begin af aan gelijk in hun blootje rondliepen, vrouwen topless enz. Maar verder ook hele mooie creaties.

Wat dacht je van een bh in de vorm van 2 handen. Die 2 handen die haar borsten ondersteunden waren gemaakt in een mal van haar man's handen. SUPER !
Veel soorten latex, lak, pvc, leer en rubber.

In het midden van de danszaal zag ik mijn grote vriend Arjan. Ik had een foto voor hem meegenomen van hem samen met Johan Gielen. Die heb ik hem overhandigd.

Gelukkig kwam ik ook een paar bekende tegen. Ik voelde me nog niet zo op mijn gemak.

De bekende vroegen aan mij waar is je cam. We willen wel een paar foto's van je hebben hoor !!!!

De eerste act van de avond betrad het podium.

Een man gekleed in een werknemersuniform deed allemaal bizarre dingen. Sloeg een blikje bier kapot met zijn handen, echt het bier spoot eruit. Op een gegeven moment nam hij een rits rotjes, deed deze in zijn mond en langzaam aan van beneden naar boven knalden deze rotjes. Daarna sloeg hij een spijker in zijn neus en nog een. Dit gaf een bloedend Resultaat. Maar ach hij was dit blijkbaar gewend. Vervolgens blies hij een condoom op, echt bizar hoe groot deze werd.

Daarna was het tijd voor het naaldentijdperk. Deze naalden werden in arm, tepel, nek gestoken. Na dit alles kwam de slijptol te voorschijn. De vuurvonken spatten uiteen op zijn lichaam maar de man gaf geen kick. Met een nietpistool niet hij een bladzijde uit een pornoblad bovenop zijn kop. Jah echt te bizar. De act was eigenlijk te lang. De man wilde gewoon te veel laten zien. Hij tilde een fles op met spijkers in zijn neus en als laatste jah dat was te BIZAR !!!!

Hij knoopte een bowlingball op zijn eikel en tilde toen deze omhoog okay nog geen kunst zou je zeggen maar hij ging er mee heen en weer AUUUWWWW, echt te pijnlijk zag dit er uit. Maar goed hij verdiend er blijkbaar zijn brood mee dus jah tis waar je voor kiest. Ik ga morgen wel weer gewoon naar kantoor. Lijkt me beter voor mij.

De Dj's draaiden gedurende de avond errug lekker. Kheb veel lekkere dansmuziek voorbij horen komen. Traffic van Tiesto heb ik onder andere voorbij horen komen, verder veel bekend materiaal maar namen nee das niet mijn sterkste punt.

Op een gegeven moment kijk ik naar links. Wat ziet mijn oog. Arjan geeft de vrouw met die mooie bh van die 2 handen een tepelzoen. Mwah nog redelijk onschuldig. Ik ben ff weg en toen jah wat ik toen zag Arjan zat in een droom. De vrouw was behoorlijk aan het sabbelen aan de piemel van Arjan. (Kheb toestemming van Arjan om dit te schrijven). Arjan genoot intens en toen jah haar Arjan Finischde en de vrouw slikte alles door. Jah dit is geen gein. Je had de blik van Arjan eens moeten zien. Echt geweldig !!!! Nee dit is niet om hem belachelijk te maken. Ik heb het met hierover gehad of ik dit wel of niet mocht schrijven. Daarna kreeg hij nog een afscheidszoen. En jah toen was de droom echt voorbij.

Op het podium waren inmiddels een man en een vrouw bezig elkaar te besmeuren met kaarsevet. Ook dit zag er wel heftig uit. Okay ik weet dat als je de kaars op een bepaalde afstand houdt dat de pijn dan minder is omdat de warmte dan al redelijk gedaald is, maar toch het blijft pijnlijk.

Een man piemelnaakt vroeg me of ik een foto wilde maken van hem. Tuurlijk dat hoort er gewoon bij. mensen die vragen worden dit keer niet overgeslagen.

Het was tegen kwart voor 3 en de act van Mrs Brizz en consorte maakte aanstalte.

2 mannen stonden op het podium. Ze waren erherkenbaar gekleed. Hoed over het gezicht en verder alleen als decor ten toongesteld. Een man gekleed in een latex catsuite en een vrouw gekleed in slipje en verder een sjaal waarvan een bovenstukje gemaakt was. Verder droegen ze beide een masker. Ze mochten elkaar besnuffelen en toen moesten de bevelen opgevolgd worden. LUISTEREN !!!!!!!!!!!

De slaaf werd beveeld op de grond op zijn knieen te gaan zitten en de vrouw werd flink onder handen genomen.

Eerst werd haar bovenstuk ontnomen. Mrs Brigitte stelde haar gerust dat het allemaal wel goed zou komen als er maar ,,GELUISTERD" werd. De slavin werd beroofd van haar slip en daar stond ze poedelnaakt in de IT. De Mrs gaf haar slavin nog een kus of was het een bijt in haar linkertepel.

Toen kwamen de rubberzwepen te voorschijn. de slavin kreeg er behoorlijk van langs. Blijkbaar had ze de Mrs niet goed gehoorzaamd. Na dit "overleefd" te hebben was het tijd voor wat bondage. Ze werd professioneel vastgebonden. Een stevig touw werd om haar middel bevestigd en via haar heupen en schaamlippen nog vaster gezet.
De twee "matrixxen hielden de uiteindes van de touwen vast zodat ze er niet vandoor kon gaan.

Opnieuw kreeg ze er van flink van langs met de rubberenzwepen. Haar tepels hadden nog bijna geen pijn gevoeld. Haar tepels werden geklemd met tepelklemmen. Dit zag er ook pijnlijk uit. Ze werden aan 2 kanten geklemd. Ten eerste de tepel en ten tweede een gedeelte van de borst. Zo werden haar borsten uit elkaar getrokken. Als extra straf werd er in het midden flink aan de ketting getrokken door de Mrs. Jah het zat goed vast. De ketting om haar tepels werden met een ruk verwijderd. Dit moet echt heel pijn gedaan hebben. Haar schaamlippen kregen het te verduren.
Aan beide lippen werden een soort van klemmen gehangen met een bepaald gewicht. Ook deze klemmen werden op een zeer professionele manier bevestigd. Om eerlijk te zeggen zag dit er wel heel geil uit. Een vrouw midden in de IT die gewoon het gene moet doen wat haar Mrs haar opdraagt.
Het was tijd voor de sterretjes. Haar borsten en verder het gehele lichaam werden lichtelijk geraakt door het vuur. Heel belangrijk tijdens zo'n sessie is dat de schaamstreek kaal is want anders moet de brandweer blussen. Auuuwww. dan vliegt het schaamhaar in de fik. Na de sterretjes kreeg de slavin de ijsfontein. Met dit koude vuur werd ook haar schaamstreek niet vergeten. BRRRRR. Wat is dat koud.

Aangezien de slavin het koud gehad had kreeg ze nog een beloning. Ze werd beloond met een doping van kaarsevet. Ook dit onderging de slavin goed. Ze was geslaagd voor haar sessie.

De slaaf en slavin kregen nog een toetje. Ze werden met doek aan elkaar gebonden en kregen als "beloning" nog een keer met de zweep. Daarna verlieten ze aan elkaar vastgebonden achter elkaar het podium.
Dit was een supergaafe sessie.

Het was ff tijd voor wat muziek. De Dj's draaiden stuk voor stuk lekkere klassiekers. Gewoon heerlijke dansbare muziek. Zo nieuwsgierig als ik was ben ik een rondje gaan lopen. Van beneden af zag ik dat een vrouw met mondknevel en al geboeid voor over stond dit wilde ik van dichtbij aanschouwen. Boven aankomen bleek dat hier een stel met zelfmeegebrachte spullen een privesessie aan het houden was. Foto's maken was uit de boze. Aangezien de "deliqueten" met hun werk moeilijkheden zouden krijgen. Het ging er heftig aan toe. Kaarsvet werd over het lichaam besmeurd. Ook in de schaamstreek. Verder jah kwam er allerlei "gereedschap" uit een koffertje.

Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik een gedeelte van de gaande show gemist had. Kben gauw naar beneden gelopen want ik wilde nix missen van het gebeuren. Jah kblijf nieuwsgierig.

In het midden zat een man op een stoel. Aan weerszijden 2 mooi geklede dames. Dit was geen SM-act als dat ik verwacht had. Nee dit was gewoon een dansact. De man in het midden kon ook goed dansen en was enorm lenig. Op een gegeven moment zat hij in een spagaat. De dames aan weerszijden maakte wat erotische bewegingen en toen was het gedaan met deze dansact.

Inmiddels had Arjan gezelschap gekregen van een latino. Ze klom in zijn rolstoel en Arjan genoot optimaal. Met haar schaamstreek ging ze naar zijn gezicht toe. Wauw wat een uitzicht moet hij gehad hebben. Zijn ogen puilden er bijna uit van geluk.
De meeste mensen zijn helemaal wild van hem. Hij is overal, kent iedereen en is gewoon een "lieverd".

De laatste act van de avond maakte zijn opwachting.


Een man zat op zijn troon in het midden. Er was een Mrs een slaaf en een vrouwelijk hulpje van de Mrs. De man werd beveeld te gaan staan en werd zijn handen vast te klemmen aan de kooi waartegen hij aan moest leunen. De slaaf gehoorzaamde niet en kreeg slaag met de rubberen zweep. Nadat zijn achterkant geraakt was was het nu tijd voor zijn voorkant ook deze werd geraakt met de rubberen zweep. De tepelklemmen kwamen te voorschijn en deze werden bevestigd op de bewuste plek. Terwijl de tepelklemmen bevestigd waren kreeg de slaaf het prikwiel over zijn lichaam. Ook dit zag er behoorlijk heftig uit. Maar als je niet te hard over het lichaam heen gaat valt dit reuze mee is me verteld. Na dit ondergaan te hebben dacht de slaaf klaar te zijn. Hij koos het hazenpad en werd hardhandig door de man daarvoor zittend op de zetel gestraft. Hij moest op zijn knieen zitten en kreeg wederom met de rubberen zweep.

Daarna was het tijd voor het kaarsevet. OOk hij moest er aan geloven. Een aantal kaarsen werden over hem heen leeggegooid. Zijn rug zat behoorlijk onder. De Mrs had hier wel een oplossing voor om dit te verwijderen. Met de zweep werd het eraf geslagen. En het gene wat er niet met de zweep afwilde werd met de hand gedaan. AUWWWW.

Ook deze slaaf had zijn sessie weer volbracht. Hij kreeg nog wat liefkozingen van zijn Mrs voor zijn "goede" gedrag en toen verlieten ze allen het podium.

Het feest was bijna afgelopen. Mij werd nog een aantal keren gevraag om wat foto's te maken van bezoekers. Via mond tot mond reclame was mijn verschijning ten gehore gekomen.

De laatst plaat klonk van de turntables en toen was het echt gedaan met de pret.

THe End of Club Exremix !!!!!!!!

Bedankt voor het lezen van mijn verslag.

C.U. Next Party

Grtzzzzz Erik


Token from http://213.239.130.110/DLX/forum/info.asp?id=464267

raindeer- 07-12 18:29


Afgelopen zaterdag op Extremix geweest... en daar was iets, wat ik al heel lang niet meer gevoeld had.... er hing spanning in de lucht, was het de goede combinatie van homo hetro en bi. Verder gebeurde er van alles, maar het was niet storend... ook de indeling van de IT was totaal veranderd.

kortom leuke mensen, perfecte sfeer... en alles kan mag etc..

3 Januari zijn wij er zowiezo weer bij, en wie het nu gemist heeft... zeker komen...

 

Lady- 07-12 20:26

Eigenlijk zouden we niet gaan, om verschillende redenen, vorige week nog N&W komend weekend de Clinic, eigenlijk is het allemaal een beetje teveel. Wel waren we nieuwsgierig naar dit nieuwe feest, want in fetischfeestland zijn er stillaan nog maar een paar goede feesten waar we zelf heel erg van genieten en echte “vernieuwing” laat dan ook maar steeds op zich wachten. Zelf zoeken we grensfeesten, de locaties waar je leuk kan spelen en ook nog eens leuk uit je dak kan gaan, In oogschouw genomen dat de mensen correct zijn, de sfeer en locatie goed aangekleed zijn en de muziek eetbaar is. Extremix had al deze ingrediënten. Bij binnenkomst verwelkomd door de doorbitches, begeleid naar de kassa opdat we onze vrije entrée zouden krijgen en vervolgens konden wij ons begeven naar de garderobe. Ook de dame die hier stond en ons hielp was aangekleed op de avond, wat mij in het geheel al opviel aan het personeel, een aantal hadden echt hun best gedaan om gekleed te gaan in de sfeer van de avond. Mijn complimenten hierbij! Éénmaal aangekleed konden wij ons begeven naar de grote zaal. Onze eerste keer in de It en we waren meteen verdwaald. We kwamen terecht in de eerste loungeroom, die overgins leuk aangekleed was (inclusief lekkere barman in leuk metalen rokje en prachtig kontje), en na het begroeten van een aantal bekenden gingen wij op zoek naar de mainroom. Na eerst de kleedkamer ingedoken te zijn (wat ook leuk kan zijn) kwamen we tot de ontdekking dat je ook via de andere kant van de glasplaat door kon lopen. Tada! De grote speelzaal was ontdekt! Op het podium kandelaars met de kaarsen, kooien en in het midden een prachtige metalen stoel, waar je natuurlijk mooi mee spelen kan... de muziek was in hoog tempo en de sfeer was erg aangenaam, veel bekenden en een hoop onbekende nieuwe gezichten, de chemie voor een mooie nacht was heerlijk aanwezig. Een kruis aan de zijkant van het podium, de organisatie heeft zeker zijn best gedaan om mooie dingen te laten veroorzaken deze nacht... meteen zijn we op ontdekkingstocht gegaan in de It, de ruimte is van wat wij kennen klein te noemen, maar dat was alleen maar een pluspunt, dat geeft een heerlijke intieme sfeer... beneden de grote ruimte was een bar, met daar alleen de heren toiletten... tegenover het podium konden we naar boven waar je rechts in een hoekje jezelf vanpierentanden aan kon laten meten (prettig aanwezig, zo leuk verstopt), en links de vip ruimte was... lekker geexposeerd, ik kon de humor hiervan wel inzien. Het is dan ook heel de nacht niet druk geweest in die ruimte. Achter de vipruimte nog een bar en dan met een vreemde trap kon je linksom de brug op waardoor je over de mainroom heen keek... hier zijn deze nacht nog een aantal leuke opstoppingen ontstaan, leuk om naar te kijken, maar storend als je net leuk aan het spelen bent en iedereen wil dan “ineens” naar de andere kant van de brug... en aan de andere kant van die brug liep je beneden de darkroom in, niet echt dark, maar leuk voorzien weer met speeltoestellen (het gebruikelijke, de gynacologenstoel, de sling (twee maal) een bankje en wat krukken) wat heel prettig was, was dat direct onderaan het brugggetje de dames toiletten zaten (voor diegene die hem niet konden vinden) en waar je na het spelen ook weer heel aangenaam terecht kon... Nu we wat meer georiënteerd waren kon voor ons alles losbarsten en dat hebben we ook geweten ook. Ik zal je onze details onthouden, maar de acts van Mistress Brigitte More, de shoeshineslaves (met heerlijke Meesteres), de candygirls, het publiek zelf die her en der toch aanwezig speelden (en nee niet alles was “huis tuin en keuken” sex) maakten dit feest af. De opkomst voor een eerste avond was mijn inziens hoog, en voor de echte fetischliefhebber (en dus niet de kinky fans!!!!!!!!) zal ik zeker aanraden hier heen te gaan. Enigste minpunt van de nacht vond ik de tempo van de muziek. Om een erotische sfeer te creeëren waarin mensen contact maken met elkaar moet het tempo net wat lager liggen, maar dat is slechts mijn persoonlijke mening. Al met al hebben wij voor 200% genoten van onze vrijkaartjes en zullen zeker 3 januari weer ten tonele verschijnen

 

liza-de-diva- 08-12 19:43
Wij hebben ons ook zeker vermaakt ik proefde ook weer een beetje de ouwe It sfeer
iedereen had ook erg zijn best op zijn/haar kleding gedaan en zich aan de dresscode gehouden, toppie! Twas ook erg leuk dat de deejees (Stefan, Bassbooster-aka Cas en DaFranz) lekkere ouwe nostalgische IT-plaatjes ertussen door draaiden. De inrichting van de zaal en de shows waren zeer sfeer- en smaakvol. Het publiek heel erg relaxt, en de sfeer was dan ook zeer aangenaam, en wars van platvloersheid! En vooral dat laatste vonden wij een heel erg groot pluspunt van dit intieme feestje!!
Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar! En dancelinx nog bedankt voor de gastenlijstplaatsen, wij hebben genoten!

Also coming more party reports by various people.


For now: It Was great, thanks lovely fetish people for making this a wonderful start